Voorwaarden

- Overeenkomst

- Bestelling annuleren

- Betaling & Betalingstermijn

- Levering & Levertermijn

- Verzendkosten Nederland

- Verzendkosten België

- Retourneren

- Artikelen en prijzen

- Gebreken en aansprakelijkheid

- Klachten

- Privacy

- Bedrijfsgegevens

- Algemene voorwaarden webwinkel

 

Overeenkomst

Door te bestellen stemt u in met de algemene voorwaarden van Sans fashion.

Er is sprake van een overeenkomst als de koper (consument) opdracht heeft gegeven aan Sans fashion, door het versturen van het bestelformulier op de website.

Mocht het bestelformulier onverhoeds niet werken dan kunt u contact opnemen via: info@sans-fashion.nl .

Doe dit zo snel mogelijk om te voorkomen dat de artikelen die u wilt bestellen in de tussentijd, via het bestelformulier op de website, aan een andere klant verkocht worden. Mocht een artikel in de tussentijd verkocht worden aan een andere klant, die via het bestelformulier op de website een bestelling doet, dan kunt u geen aanspraak meer op het artikel maken.

Wanneer een artikel, via het bestelformulier op de website, per ongeluk door twee verschillende klanten gekocht wordt, dan zal degene die als eerste was degene zijn die recht heeft op het artikel. Indien beide klanten al betaald hebben, dan wordt het verschuldigde bedrag aan tweede klant teruggestort. U krijgt hierover natuurlijk bericht.

Sans fashion behoudt zich het recht voor de overeenkomst te ontbinden als de voorwaarden niet in acht worden genomen.

 

Bestelling annuleren

U kunt een bestelling zonder opgaaf van reden annuleren. Als u uw bestelling wilt annuleren geef dit dan zo snel mogelijk na ontvangst van de bevestigingsmail/factuur door per
e-mail: info@sans-fashion.nl . Vermeld hierbij a.u.b. uw bestelnummer, naam en adres. LET OP: U kunt de bestelling tot uiterlijk 11 uur 's morgens annuleren. Heeft u b.v. 's avonds om 7 uur een bestelling geplaatst dan kunt u deze tot uiterlijk 11 uur de volgende ochtend annuleren. Plaatst u om 8 uur 's morgens een bestelling dan kunt u deze nog tot uiterlijk 11 uur dezelfde ochtend annuleren. Na 11 uur 's morgens  is annuleren niet meer mogelijk omdat de bestelling dan reeds verzonden is. 

 

Betaling & Betalingstermijn

Onmiddellijk nadat u de order heeft verstuurd krijgt u per e-mail een bevestiging met de betaalgegevens, als er reeds is betaald met iDeal is deze e-mail een bevestiging van de order en de gedane betaling.

Het totaalbedrag van de bestelde artikelen inclusief verzendkosten moet zijn voldaan binnen 14 dagen en te zijn bijgeschreven op de rekening van Sans fashion.

Mocht er binnen 7 dagen nog geen betaling hebben plaatsgevonden, dan ontvangt u van ons een overzicht van uw bestelling als herinnering. Wordt op deze herinnering niet gereageerd of heeft er na 12 dagen nog geen betaling plaatsgevonden dan ontvangt u een betalingsverzoek. Is er binnen 48 uur (2 dagen) niet gereageerd op dit betalingsverzoek, dan behoudt Sans fashion zich het recht om de bestelling te annuleren en de artikelen weer ter verkoop aan te bieden.

Sans fashion kan uw bestelling met een gekozen handmatige betaling annuleren als u in het verleden één of meerdere bestellingen heeft geplaatst zonder tot betaling over te zijn gegaan en daarbij niet heeft gereageerd op de betalingsverzoeken. U kunt dan alleen nog een bestelling plaatsen door uitsluitend te betalen met iDeal.

 

Levering & Levertermijn

Zodra uw betaling is ontvangen wordt de bestelling uiterlijk binnen 24 uur verstuurd naar het door u opgegeven adres.

Artikelen besteld vóór 12.00 uur 's middags, worden, indien op voorraad, dezelfde dag verzonden. Bestellingen worden elke werkdag en op zaterdag verstuurd. Er vinden geen verzendingen plaats op zondag en op feestdagen.

U ontvangt, zodra het pakje is verzonden, een bericht met de track&trace code.

Artikelen worden verstuurd met PostnNL en uitsluitend met track&trace code.

 

Verzendkosten binnen NEDERLAND: 

- pakket tot 10 kilo met track&trace: € 6,95

- pakket 10-30 kilo met track&trace: € 12,95

Verzendkosten gelden uitsluitend voor Nederland. Voor klanten buiten Nederland gelden andere tarieven.

Prijswijzigingen van PostNL voorbehouden.

 

Verzendkosten naar BELGIË:

Pakket tot 2 kilo € 9,25, elke kilo meer is € 0,50 er bij opgeteld. Incl. track&trace code.

Verzendkosten gelden uitsluitend voor België. Voor klanten buiten België gelden andere tarieven.

Prijswijzigingen van PostNL voorbehouden.

 

Sans fashion verpakt de verzendingen zorgvuldig en kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor het zoekraken en beschadigen van poststukken door PostNL.

Wilt U uw bestelling verzekerd laten verzenden kunt u dit via e-mail: info@sans-fashion.nl kenbaar maken. De extra kosten zijn dan voor uw rekening.

In het geval van kwetsbare en breekbare artikelen kunnen deze, alleen na afspraak, ook afgehaald worden. Neem van te voren even contact op via e-mail (info@sans-fashion.nl).

Indien ten gevolge van overmacht nakoming van de leveringsplicht redelijkerwijs niet mogelijk is,  is Sans fashion gerechtigd de levering op te schorten. Opschorting van de levertijd geeft de koper geen recht op ontbinding van de overeenkomst of schadevergoeding.

 

Retourneren

In overleg met Sans fashion kunt u aangekochte artikelen binnen 14 dagen retourneren, mits wordt voldaan aan de retour voorwaarden (zie de kolom : Retourbeleid en ruilen). ------------------------------>

De verzendkosten van de retourzending zijn volgens de geldende tarieven van PostNL én voor uw rekening .

Stuur niet zomaar een artikel terug maar doe dit ALTIJD in overleg met Sans fashion.

U kunt de bestelde items voorzichtig uitpakken om te proberen of te passen zoals u dat in een fysieke winkel zou doen. Doet u meer dan voorgenoemd; bijvoorbeeld het artikel gewoon dragen of gebruiken dan heeft Sans fashion heeft het recht om waardevermindering in rekening te brengen.

Nadat het artikel in goede en ongeschonden staat retour is ontvangen, incl. het ingevulde retourformulier*, wordt het aankoopbedrag, exclusief de betaalde verzendkosten, binnen 14 dagen teruggestort.  

* Het invullen van het retourformulier is niet verplicht maar maakt het voor ons makkelijker de retour sneller te verwerken.

Zonder toestemming en overleg  vooraf worden door Sans fashion geen retourzendingen aanvaard.

Artikelen uit de ‘SALE’-map beneden de € 15,00 kunnen niet worden geretourneerd.

 

Retour voorwaarden: ( zie ook: 

- Laat binnen 2 dagen (48 uur) na ontvangst van uw bestelling per e-mail ( info@sans-fashion.nl ) weten of u uw bestelling of een gedeelte daarvan retour wilt zenden. Wij gaan er redelijkerwijs van uit dat 2 dagen voldoende zijn om uit te vinden of iets past of bevalt;

- U ontvangt van ons via e-mail een retourformulier, deze wordt door u ingevuld en meegezonden met de retourzending;

- De bestelling of een deel daarvan wordt binnen 14 dagen door u retour gezonden en u geeft Sans fashion de track&trace code van de zending door (info@sans-fashion.nl);

- Verzending geschiedt uitsluitend met PostNL en incl. track&trace code (zie voor de dichtstbijzijnde locatie: www.postnl.nl/locatiewijzer ;

- Artikelen moeten geretourneerd worden in de originele staat zoals u deze ontvangen heeft, d.w.z.: ongeschonden, niet gewassen, niet gedragen, niet gebruikt en als zover mogelijk in onbeschadigde verpakking;

- Prijskaartjes, stickers en labels mogen niet zijn verwijderd;

- Artikelen die zijn beschadigd door het onzorgvuldig verpakken uwer zijde worden niet retour genomen;

Verzendkosten van de retourzending zijn voor de koper;

- Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen;

- Retourzendingen onder rembours worden niet geaccepteerd;

- Artikelen uit de ‘SALE’-map beneden de € 15,00  kunnen niet worden geretourneerd.

Zie ook de informatie bij 'Retour beleid'

 

Artikelen en prijzen

De prijzen vermeld op de website van Sans fashion zijn inclusief BTW en EXCLUSIEF verzendkosten. Mocht er iets aan een artikel mankeren dan staat dit er altijd bij vermeld en is de prijs aangepast. (zie verder onder kopje 'Gebreken en aansprakelijkheid') 

Gebreken en aansprakelijkheid

Mocht er, ondanks zorgvuldige en grondige controle, iets mankeren aan een artikel anders dan beschreven, dan dient dit binnen 24 uur na ontvangst per e-mail (info@sans-fashion.nl) gemeld te worden. In overleg wordt dan gezocht naar een passende oplossing.

Sans fashion aanvaardt geen aansprakelijkheid jegens u voor enige schade dan in het geval haar aansprakelijkheidsverzekering de schade dekt en voor zover de verzekeraar in voorkomend geval tot uitkering overgaat. Buiten de hierboven bedoelde gevallen is de aansprakelijkheid steeds beperkt tot maximaal het bedrag van de aankoopprijs van het (de) desbetreffende artikel(en). Sans fashion is nooit aansprakelijk voor gevolgschade. Wel is Sans fashion verplicht om de artikelen deugdelijk te verpakken zodat de kans op schade tot een minimum wordt beperkt.

 

Klachtenregeling

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@sans-fashion.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Privacy

Door een bestelling te plaatsen wordt automatisch toestemming aan Sans fashion verleend om uw gegevens te gebruiken voor het eigen klantenbestand. Uw persoonlijke gegevens worden absoluut niet aan derden verstrekt dan alleen voor betalingstransacties/bezorging van uw bestelling en worden altijd vertrouwelijk behandeld.

 

Foto’s en afbeeldingen

Foto`s en/of afbeeldingen op deze website zijn eigendom van Sans fashion.nl.

Er wordt naar gestreefd de artikelen zo goed mogelijk in beeld te brengen, doch is het afhankelijk van het computerscherm dat u gebruikt en is het mogelijk dat er kleurverschillen tussen werkelijkheid en afbeelding kunnen optreden.

 

Bedrijfsgegevens

Sans fashion.nl is een webwinkel met een fysieke vestiging/winkel

Sans fashion is bereikbaar via e-mail of per post (e-mail: info@sans-fashion.nl).

Postadres: Amsterdamsestraatweg 565 3553EH te Utrecht

Sans fashion staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 72893834. 
BTW nr.: NL859276946B01.